cuvinte

Asteptam sa ii vad reactia, cu buzele stranse de parca as fi mancat pere padurete, cu sufletul tremurand in urma unei ierni cumplite. Asteptam sa zica unul dintre cuvintele care ar fi eliberat, fie ca era un whatever, un tz ok, un nu mai stiu nimic, dar nu o tacere, din aia care naste monstri. As fi vrut sa tremur, sa ii arat presiunea pe care asteptarea o pune asupra corpului meu, dar nu puteam schimba nimic in starea de inlemnire perfecta. Si as fi stat acolo, stejarul falnic, in furtuni, in bataia soarelui si a zapezilor, daca propriile-mi radacini nu mi-ar fi fost secerate de termite. Cuvintele tale nespuse.

p.s. profit de aceasta postare sa reamintesc ca textele publicate aici sunt protejate de legea privind drepturile de autor. Niciun text nu poate fi preluat fara acordul autorului (macar mentionarea acestuia la resurse). Haideti sa nu plagiem si noi…multumesc celui care mi-a atras atentia cu privire la acest plagiat. Ii multumesc si ei pentru ca ii place ceea ce scriu, dar o rog pe aceasta cale sa mentioneze de unde sunt textele.

Advertisements

4 thoughts on “cuvinte

  1. ralu says:

    iti urmaresc in continuare postarile

  2. ralu says:

    ….si iti ascult muzica. felicitarile mele!

  3. […] Edissor Emme Catalina Platon Gratian Lascu Hero Blue Ivanuska Iulia Radu Iulisa Just Words Lavi H Lunabeteluna Masochist Missyver Summerday OctA Pe Canal Personalitate Autentica Xfancy Ratzone Roxy SebiBu […]

  4. ralu says:

    astept sa scrii !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: