Cum e la laser tag

Cum se aduna prietenii la o seara de laser tag? Simplu. Se apasa butonul de create event pe facebook cu cateva zile inainte, se da invite la prieteni, se modifica ziua si ora pentru a fi pe placul tuturor si se hotaraste locul intalnirii. Dupa ce s-a stabilit componenta gastii pregatite de bataie, a venit si ziua 0, in care otomanii urmau sa invadeze Tara Romaneasca, iar vrednicii romani planuiau sa otraveasca fantanile si sa dea foc recoltelor. S-au strans la apel noua oameni, unu si unu, patru baieti si cinci fete, inarmati pana in dinti cu pistoale de jucarie. S-au deschis portile, s-a dat start la jocul de laser tag, iar echipa verde a pornit spre stanga, echipa rosie spre dreapta.

De aici a inceput distractia. A fost prima data cand am participat la un joc de laser tag, dar cu siguranta nu va fi si ultima. Spatiul de joc e reprezentat printr-un labirind intunecat, cu obstacole, dar perfect pentru un combat ca la carte. Ne-am impuscat, ne-am alergat si cele 20 de minute de laser tag s-au scurs fara sa ne dam seama. Bineinteles, cei care au jucat Counter Strike in tinerete au avut un mare avantaj de experienta, situandu-se pe primele locuri. Eu am ocupat un onorabil loc patru si m-am dovedit a fi cea mai batausa dintre fete (nu stiu daca e de bine sau de rau).

Daca vrei sa iti petreci o seara atipica, sa fii alaturi de prietenii tai, sa te distrezi, daca vrei pur si simplu sa faci miscare si sa arzi calorii…iti propun un joc de laser tag. Unu, doua, trei, cat te tin puterile si bugetul.

Advertisements
Tagged , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: