Open pub

OPEN…to new ideas
OPEN…to fun
OPEN…to friends
OPEN…to drinking, dancing and having a good time

Sambata seara. Mutzu. Out. O reteta interesanta. “Unde mergem?” “Surpriza-e un pub nou pe care o sa-l promovez eu”. “Bine, merg pe mana ta.”
Nu se preconiza nimic iesit din comun, mai ales ca ziua fusese una mai trista decat de obicei…o zi din aceea…cu lumanari aprinse, miros de tamaie si multe amintiri. Apoi faptul ca m-ai lasat sa astept in ninsoare pana ai facut tu dus, pentru ca nu imi aminteam scara unde stateai – iar tu, copil ametit, ai uitat de mine – a pus capac. Ca sa nu mai zic de plimbarea pe care ne-a oferit-o taximetristul – cred ca si-a dat seama ca nu stiam unde e Foisorul de Foc si a tinut mortis sa-mi arate. Mereu am vrut sa-l vad – de cand am aflat de el din poezia lui Cartarescu…
Anyway…am ajuns…si am urcat direct la etaj, fara sa-mi dau seama bine ce se intampla la parter. Decorul de sus a fost surprinzator – o atmosfera chill, unde te poti relaxa cu prietenii, cu un decor interesant, n-as putea insa sa-l incadrez intr-un anumit stil…poate oldies cu un touch personal si original totodata al celei care l-a aranjat…remarcati s-au facut pantofii de pe tavan.
Ce bem? Din lista lunga de cocktailuri nu ne-am putut hotari…asa ca am fost intrebate ce gust vrem sa aiba…ca se ocupa barmanul – specialist in a crea fantezii colorate si alcoolizate. Am ales unul dulce si unul acrisor (care cum, va dati voi seama), care au fost pe masura asteptarilor noastre, ornate cat se poate de sugestiv.
Muzica, o combinatie de oldies in care se mai strecurau si cateva elemente noi, parca te lua de mana si te ridica sa dansezi pe ritmurile ei. Asa ca am zis sa ma duc in recunoastere pana jos, sa vad ce se intampla…in drumul spre baie. Nimeni nu statea pe scaun, toata lumea era in picioare si dansa…De aici si unul dintre sloganurile pubului: “Vino sus ca sa stai jos, vino jos ca sa stai sus”. Destul de sugestiv si chiar adevarat. Asa ca am pus mana pe telefoane sa sunam oamenii sa vina…si intr-un final am reusit sa strangem niste prieteni, desi era usor trecut de miezul noptii, am coborat la o masa jos si pana dimineata la 4 am folosit scaunele doar pentru a face mici pauze. Spre sfarsit s-a lasat chiar si cu karaoke (daca intrati pe site o sa vedeti ca exista o zi speciala pentru karaoke, una pentru jazz etc). Am plecat printre ultimii – daca nu chiar ultimii, cu un zambet pe buze…asa ca il recomand cu caldura unui om care s-a distrat pe cinste. Nu trebuie decat sa vii cu prietenii – de restul se ocupa ei 🙂

http://www.openpub.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: