Publicitate

Atentie! Urmeaza un anunt publicitar.

(Vezi ca iti fac reclama in speranta ca o sa scrii mai mult decat pana acum. Dar presupun ca tu mergi pe premisa putin si bun, decat mult si prost. Pe blog :)) )

Dupa fapta si rasplata, asa ca trebuie sa imi onorez promisiunea. Blogul asta e putin diferit de al meu. Putin mai mult. Practic de tot. In afara ultimului post, in care se regasesc melodii care imi plac. Si penultimului, care vorbeste despre mine :))
E o varianta de-a mea, dar fara aer de roman de secol al XIX lea, fara beletristica, putin mai pragmatica, mai rationala (cu mici scapari), mai amuzanta, mai ciudata, mai…altfel, ca raman fara idei si asta sintetizeaza cam totul.  Reflecta autorul…in momentele lui de analiza a vietii cotidiene…citez – “cat de mare e un ou mic?”

Blogul se poate citi fara a trebui sa folosesti dexul, fara a pune probleme existentiale profunde, fara a fi nevoie de explicatii anexe pentru intelesurile ascunse. Se ia asa cum este, se citesc randurile si nu printre ele,  se intelege dupa modul fiecaruia de a percepe lucrurile si se comenteaza in caz de necesitate. Se apasa pe X (dreapta sus) la terminare.

http://mormoloc.wordpress.com/

Over & out. Mojo jojo.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: